A Ferros Arimany evolucionem i invertim, i no només amb el procés de transformació dels nostres magatzems, sinó també amb la gestió, control i traçabilitat dels nostres productes.

Distribuïdors oficials de la marca AIR LIQUIDE des de fa molts anys, hem incorporat un nou sistema de control informàtic mitjançant Codi de barres de les botelles, que ens permet registrar tots i cadascun dels seus moviments. Aquest codi de barres és únic per a cada ampolla i conté totes les dades de la mateixa (nom del propietari, data límit de la revisió periòdica, gas contingut, pressió de càrrega, nombre de lot, data d’ompliment, destinació final i data de lliurament) i forma part del nou sistema de traçabilitat de les ampolles AIR LIQUIDE.

Amb la implantació d’aquest sistema hem incorporat nous processos de treball directes amb els clients on es realitza un escaneig en cada lliurament i / o recollida de les ampolles, i ens permet un ajust i regularització diària de l’estoc d’ampolles que es troben a les nostres instal·lacions. Aquesta nova forma de treballar no només ens permet un control rigorós de l’estoc d’ampolles, sinó també del moviment i ubicació de cada ampolla pràcticament en temps real.