Arimany, és fiabilitat i compromís!

Passat i present s’uneix per oferir els millors sistemes i serveis siderúrgics en el sector del ferro, ja que el nostre equip de professionals compta amb el saber que aporta la tradició i la precisió que s’aconsegueix emprant la tecnologia més avançada.

Poden haver transcorregut més de 62 anys des que vam iniciar la nostra tasca com distribuïdors i manipuladors siderúrgics, però l’essència bàsica que fonamenta el nostre caràcter i personalitat no s’ha vist alterada en cap moment. Tan llarg camí és la mostra d’una bona feina, una gesta impossible d’escometre sense uns clients satisfets amb els nostres sistemes i serveis.

Ens esforçem cada dia per oferir els millors serveis i productes del mercat i posem en marxa el nostre potencial humà i tècnic, per dotar els nostres clients d’una gran capacitat de treball.

El servei i la qualitat en cada un dels nostres processos constitueix el nostre principal objectiu.

Arimany, és experiència i capacitat!

0
anys d’experiència
0
m2 d’instal.lacions
0
referencies de productes
0
tones distribuïdes / any

Presents a tot Catalunya, Andorra i sud de França.

Agilitat i fiabilitat. Un servei ràpid i eficaç

Gràcies a una eficaç xarxa comercial de magatzems, centres productius i col·laboradors, podem servir a tot Catalunya, Andorra i sud de França amb l’agilitat i fiabilitat que el mercat ens demana.